Cinsteşte-te pe tine însuţi

Cerem mereu respect de la alţii dar, nu atragem întotdeauna respectul. Se întâmplă ca din partea celor pe care i-am ajutat sau i-am susţinut cel mai mult să nu primim respect sau consideraţie. Cerem mereu ca oamenii să ne preţuiască dar nu se întâmplă asta.

Sigur v-aţi pus întrebarea de ce nu mă respectă cei din jur îndeajuns încât să se comporte altfel cu mine, adică aşa cum mă comport eu cu ei?

Motivul pentru care nu suntem respectaţi este că nu ne cinstim şi nu ne respectăm pe noi înşine. Exteriorul este o reflexie a interiorului nostru. Cei din jur sunt o oglindă care reflectă ce trăim în interior şi ne arată şi azi şi mâine până ne trezim că de fapt nu ne respectăm şi nu ne cinstim. Interesant, greu de crezut şi acceptat în acelaşi timp, deoarece cu cei din jur te comporţi cu respect, dar pe tine te umileşti şi înjoseşti mereu.

V-aţi pus vreodată întrebarea:
Oare mă preţuiesc pe mine suficient astfel încât să fiu detașat în legătură cu ce cred şi fac unii și alţii vizavi de mine?
Oare mă respect pe mine suficient de mult încât să nu mai am nevoie de respect de la alţii?

Atunci când ne respectăm şi ne cinstim pe noi în toate planurile adică spirit, minte, trup vom atrage din jur oameni care ne vor respecta fără să le cerem şi fără să aşteptăm asta, deoarece atunci devenim „Eu Sunt Respect”.

Haideţi să vedem cum ne cinstim Spiritul Divin

Redau mai jos câteva modalităţi şi anume:

Vă recomand să vă puneţi întrebari

 pentru fiecare din modalităţile de mai sus, să fiti cinstiţi cu voi şi să vă răspundeţi pe o scală de la 0 la 100. Cu cât eşti mai aproape de sută cu atât înseamnă că vă cinstiţi mai mult, cu cât sunteţi mai aproape de 0 cu atât vă neglijaţi Sinele Divin (Spiritul Sfânt), iar ceilalţi fac asemenea cu voi.

Haideţi să vedem cum ne cinstim mintea

Acest instrument magnific cu care ne creăm realitatea pe care ne-o dorim, conştient sau inconştient.

Vă recomand să vă puneţi întrebari

pentru fiecare din modalităţile de mai sus, să fiti cinstiţi cu voi şi să vă răspundeţi pe o scală de la 0 la 100. Cu cât eşti mai aproape de sută cu atât înseamnă că vă cinstiţi mai mult, cu cât sunteţi mai aproape de 0 cu atât vă neglijaţi mintea prin care vă ajuaţi tupul şi vă creaţi propria realitate.

A mai rămas corpul fizic prin care putem descoperi cât de mult ne cinstim pe noi înşine.

Corpul fizic sau trupul pare cel mai involuat să spunem, sau este tratat pe ultimul loc, adică el trebuie să suporte hachiţele,  convingerile sau limitările minţii. De fapt corpul fizic este templul Spiritului Sfânt. Dacă nu ai grijă de el Sinele tău Divin nu se poate manifesta la adevărata valoare ca să poată să-şi înveţe lecţiile şi să se manifeste ca Spirit creator. În această dimensiune pentru a crea în exteriorul nostru avem nevoie de trup. După cum spune fizica cuantică trupul urmează mintea. De aici reiese importanţa de netăgăduit atât a trupului, cât şi a minţii în manifestarea Spiritului.

Modalităţi prin care putem descoperi cât de mult ne cinstim templul lui Dumnezeu:

Vă dau un exemplu de cum se creează în creier noţiunea de soare: aceeaşi reţea neuronală care produce culoarea galbenă se poate combina cu reţeaua neuronală care reprezintă forma rotundă, şi cu reţeaua neuronală pentru strălucire, iar când se declanşează aceste trei reţele avem soarele.

Reţeaua neuronală pentru galben are vreo 10 mii de neuroni, aşa că imaginaţi-vă cam câte trilioane de neuroni avem în creier!

Când cresc mai mulţi neuroni de aceeaşi frecvenţă dar cu informaţii diferite se unesc pe frecvenţa specifică şi creează reţele neuronale solide în 6 luni. Şi astfel ne-am introdus conştient în computer alte programe dar de data aceasta pe care le vrem noi şi nu alţii.

Vă recomand să vă puneţi întrebari

 pentru fiecare din modalităţile de mai sus, să fiti cinstiţi cu voi şi să vă răspundeţi pe o scală de la 0 la 100. Cu cât eşti mai aproape de sută cu atât înseamnă că vă cinstiţi mai mult templul Spiritului, cu cât sunteţi mai aproape de 0 cu atât vă neglijaţi mai mult acest templu.

Lucrul cu tine şi disciplina este cheia schimbării şi transformării tale.
Rețineți că trupul urmează mintea iar mintea accesează Sinele divin atunci când eşti în Aici și Acum, adică în momentul prezent.
Fiţi prezenţi în tot ce faceţi, observaţi-vă gândurile, comportamentele, atitudinile
şi vă veţi descoperi şi veţi găsi modalităţile prin care să vă cinstiţi.
Adu-ți aminte că ești creatorul Realităţii tale interioare, care se va reflecta și în lumea exterioară.

Mult succes în a deveni conștienți d voi și de cât d demult vă cinstiți pe toate cele trei dimensiuni.
Să aveți zile minunate.
Cu drag din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și iubire.

“Regăsirea puterii interioare”

Cunoașterea reprezintă cheia spre desăvârșire

Cartea“Regăsireaputerii interioare” este un volum care cuprinde trei trilogii. Trilogiile au corespondent în Bucurie, Credință și Cunoaștere.

Precedent post
Puterea gândului
Următor post
Sfaturi de la seniorii japonezi aflați la „final” de carieră, transmise tinerilor ce le vor lua locul …

(3) Comments for this blog

 1. Gava Emilia
  noiembrie 13, 2023
  Răspunde

  Mulțumesc cu recunoștință pentru toate informațiile primite!

 2. Cristescu Andreia
  noiembrie 13, 2023
  Răspunde

  Buna ziua Niculina,

  Rezonez cu ce scri, dar nu am inteles cum ar fi bine sa nu intelegem?
  Mersi mult !

  Andreia

  • Aura
   noiembrie 15, 2023
   Răspunde

   Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Comentați

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *
Evaluarea ta*

Coș

Nu ai niciun produs în coș.