Susține conștient adolescența

Suntem ființe eterne, magnifice si venim in acest plan pentru evoluție in armonie.

Această carte a luat ființă datorită căutărilor mele în a afla cum să-mi mențin o relație armonioasă clădită pe încredere, respect reciproc și iubire cu adolescentul din viața mea.

In urma cercetărilor și studiilor efectuate am dedus următoarea concluzie: in funcție de cum și cât este susținut adolescentul pe intreaga perioadă între 12-24 de ani, atunci când în creierul lui sunt transformări cerebrale majore, acesta va deveni un adult echilibrat mental, emoțional și spiritual.

Perioada adolescenței este perioada in care te formezi ca Om. Adolescenții au nevoie să fie văzuti, să fie simțiți și să se simtă in siguranță. Noi ca parinți avem menirea să fim conectați cerebral în permanență cu ei pentru ca ei să se simtă înțeleși, securizați si protejați. De aceea atunci când îi iubești divin pe copiii si apoi pe adolescenții din viața ta, ești acolo in prezent, in realitatea lor; astfel poți vedea frumosul din nimic, liniștea din haos și creația în mișcare.”

Greutate0,178 kg
Dimensiuni20 × 13 × 1 cm
Anul Publicării:

2015

Editura:

Editura Holisterapia

ISBN:

9786069583289

Numar de Pagini:

160

51 de recenzii pentru Susține conștient adolescența

 1. Simona Hirdo
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Minunata este aceasta carte! Ne ajuta sa ne susținem adolescenții și sa-i înțelegem,dar e și un suport pt noi, pt a ne fi mai ușor sa trecem împreună prin aceasta perioada a copiilor noștri. Mulțumesc cu recunoștință!

  • Teodora Munteanu
   mai 5, 2023
   Răspunde

   Oricine citeste aceasta carte poate descoperi tiparele de gandire din propria adolescenta si le poate corecta pentru a se bucura in relatii functionale de noutate si creativitate.

  • Marian
   mai 20, 2023
   Răspunde

   O carte foarte utila pentru o viata traita in bucuria armoniei. O recomand cu drag.

 2. Sincan Larissa Sincan
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Fiecare dintre noi ne naștem, copilarim,ajungem la adolescenta , perioada in care ne creste creierul și care aduce cu sine multiple transformări interioare.
  In aceasta carte am descoperit ca in funcție de cum gestionezi aceste transformări in perioada adolescentei(12-24 ani) vei ajunge un adult echilibrat mental si emoțional.
  Va recomand aceasta carte atât adulților( pentru a descoperii cum stați cu echilibrul mental si emoțional) cât si adolescenților pentru a afla metode optime in gestionarea transformărilor cerebrale.
  Multumesc Niculina Gheorghita!

  • Daniela Corduneanu
   mai 5, 2023
   Răspunde

   Aceasta carte minunata mi-a salvat relația cu fiul meu. Este un îndrumător minunat și de nădejde in acest haos hormonal și programele care ne-au “ciuntit” pe noi când eram la fel de “frumoși nebuni”

  • Mady
   mai 5, 2023
   Răspunde

   O Carte pentru Toti parintii care isi doresc o viata in armonie in familie si vor sa fie alaturi constient de copiii lor in perioada delicata a adolescentei.

 3. Verzea Florentina
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Când am citit prima data aceasta carte mi-am zis ca fiecare mama ar trebui sa o aibă în casa . Eu cred ca este cartea cu cele mai multe tehnici și metode în susținerea adolescentului . O recomand din toată ființă mea !

  • Narcisa Iliescu
   mai 5, 2023
   Răspunde

   Această minunată carte mă ajută să le înțeleg altfel pe cele 2 fiice ale mele (13 ani și 17 ani) față de cum le înțelegeam până să o citesc. Atunci când sunt apăsată pe butoane de ele, toată atenția mea este îndreptată către mine, către mine – copil sau adolescent, iar în momentul în care reușesc să vindec o mică părticică din copilul sau adolescentul din interiorul meu de adult, știu totodată că dacă mă vindec pe mine, le vindec și pe ele. În acest fel, la nivel cerebral, conexiunile vechi se restructurează făcând legături noi pe o frecvență de înțelegere superioară.

   Recunoștință infinită pentru această carte, pentru că este un ghid de susținere și vindecare atât pentru copiii noștri cât și pentru noi.

  • Gabriela Mesnita
   mai 5, 2023
   Răspunde

   O carte in care poti gasiti explicatii pentru anumite emotii, comportamente pe care le ai. O carte pe care ar trebui sa o citeasca orice parinte sau persoana care interactioneazs cu copiii si adolescentii. Asa vor intelege comportamentul lor si vor actiona in folosul tuturor.

 4. Simona Ivan
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Un ghid minunat pentru părinții cu adolescenti și nu numai. M-a ajutat sa-mi înțeleg adolescentul și sa evoluam împreuna ușor, frumos și bine!

  • Mădălina Arsene
   mai 4, 2023
   Răspunde

   O carte magica pentru orice parinte, un material extraordinar despre cum sa ne sustinem constient adolescentii din viata noastra. Minunata!

   • Ardeleanu Mihaela
    mai 5, 2023
    Răspunde

    Un „ajutor „în descoperirea lumii adolescenților pentru mame dar și ptr adolescenți!

    • Laura Chifor
     mai 5, 2023
     Răspunde

     O carte magica pentru fiecare parinte! Merita 100 de stele însă nu pot oferi decât 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
     Este minunat cat de bine surprinde autoarea cartii, Niculina Gheorghita toate etapele de dezvoltare ale adolescentului.
     Am citit cartea acum 2-3 ani iar acum fiind in etapa adolescentei cu fiica mea am reluat-o.
     Pornind de la aceasta carte Niculina Gheorghita este singurul Psiholog care a creat un curs pentru adolescenti unde ii ajuta sa se inteleaga si sa inteleaga relatia cu noi Parintii.
     Multumesc!Multumesc Mulțumesc!

     • Irina Bucur
      mai 5, 2023

      Aceasta minunata cartea mi-a raspuns la multe intrebari despre mine in perioada adolescentei si am acceptat si integrat alegerile pe care le-am facut atunci, de asemenea mi-a schimbat complet relatia cu mama, de la a o considera persoana care nu ma intelege, la prietena mea cea mai buna. O pastrez cu drag in biblioteca sa o recitesc atunci cand voi avea copilul meu.

     • DANIELA MATACHE
      mai 5, 2023

      Daca vreti o relatie buna cu copiii dvs., cititi aceasta carte. Un adevarat ghid pentru parinti!

 5. Cristina Bocan
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Minunata carte ce ar fi bine sa fie citita atat de adolescenti dar mai ales de parinti. Doar așa îi putem ajuta sa treaca mai usor peste transformarile specifice varstei iar noi ca parinti sa îi intelegem mai bine. Daca si punem in practica instrumentele de lucru recomandate de Niculina rezultatul va fi unul excelent. Armonie su intelegere între generatii.

 6. Monica Bucur
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Un ghid minunat pentru părinți . Aduce înțelegere și armonie intre generații ! Mulțumesc !

  • Louise Drilea
   mai 5, 2023
   Răspunde

   O carte minunata care îmi este de folos atat mie cât și adolescentelor din viata mea pentru o susținere conștientă a transformărilor cerebrala apărute în perioada adolescenței.Multunesc Niculina Gheorghiță pentru acest ghid dedicat părinților!

   • Petrica Rusu
    mai 20, 2023
    Răspunde

    O carte extraordinara pwntru noi ,pentru adolescentul din noi ,,pentru copii nostri adolescenti ,pentru fiecare din noi . O recomand cu caldura

  • Daniela Săvoiu
   mai 5, 2023
   Răspunde

   Ghid important pentru părinți,adolescenți și noi toți pentru a îi înțelege și a-i susține în această etapă importantă a vieții,

 7. Bogdan V.
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Știam ca adolescenții au o perioada mai dificila la pubertate dar cu ajutorul acestei cărți mi-am îmbunătățit relația cu adolescentul meu și l-am înțeles mai bine . Multumesc doamnei Niculina Gheorghita pentru metodele pe care ni le-a transmis prin aceasta carte !

  • Rizea Ramona
   mai 4, 2023
   Răspunde

   Am ales să citesc această carte așteptând raspunsuri pentru a proceda cum e mai bine pentru cei doi adolescenți ai mei, dar au fost apăsate butoanele propriei adolescențe mai întâi de toate , de aici pornind o mai bună ințelegere a băieților mei în această etapă a vieții lor. Așadar este o carte despre adolescentul din noi, despre adolescenții noștri. Recomand cu toată deschiderea! E minunată!

   • Iuliana Banciu
    mai 5, 2023
    Răspunde

    Când am aflat despre această carte, adolescenții mei erau deja adulți, însă informațiile găsite aici m-au ajutat să înțeleg multe dintre situațiile experimentate alături de ei. Recomand cu căldură tuturor, pentru a-i putea înțelege și susține pe adolescenții din viața lor.
    Mulțumesc, Niculina Gheorghiță!

  • Valentina
   mai 5, 2023
   Răspunde

   O carte ce nu ar trebui sa lipsească din biblioteca niciunui părinte!

 8. Andreia Murgoci
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Cartea este un ghid practic atat pentru tine cat si pentru adolescentul tau. Iar instrumentul : Aleg linia de potential ………… este magic , credeti-ma pe cuvant.

  Este o carte fabuloasa !!!!!
  Merita facuta cadou parintilor cu copii dar si fara copii.
  O recomand cu mult drag.

 9. Diana Popescu
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Este recomandarea mea catre orice parinte! Sa intelegem cat de minunata este aceasta perioada a adolescentei atunci cand o traiesti constient alaturi de fiica sau fiul tau! Multumesc Niculina, pentru acest ghid extraordinar!

 10. Patricia Costache
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Un ghid minunat, scris dupa multi ani de cercetare. Cat de fabulos este sa realizezi ce se intampla de fapt in creierul adolescenților. O abordare blanda, pe întelesul tuturor – foarte utila pentru parinti, este ideală pentru momentul in care aleg sa isi susțină constient copiii in perioada adolescentei.

 11. Mădălina Arsene
  mai 4, 2023
  Răspunde

  O carte esentiala pentru orice parinte, un material extraordinar despre cum sa ne sustinem constient adolescentii din viata noastra. Minunata! Multumesc!

 12. Matei Alexandru
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Recomand cu mare drag aceasta carte . Sigur va va ajuta sa va înțelegeți mai bine adolescenții din viata voastră. Multumesc!

 13. Mihaela Manoliu
  mai 4, 2023
  Răspunde

  O carte minunată pentru toți cei care avem adolescenți în viața noastră (părinți, profesori). Informațiile din neuroștiințe, explicate într-un limbaj accesibil, ne ajută să înțelegem adolescentul de lângă noi, iar prin fabuloasele tehnici propuse (de psihologie cuantică), putem să îl susținem cu adevărat.

 14. Laura Vrabie
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Sustine constient adolescenta m-a ajutat sa ma inteleg mai mult din perioada aceea de cand eram adolescenta.
  Recomand tuturor adolescentilor si parintilor lor!

 15. Lucia Romega
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Câta bucurie am avut când am citit aceasta carte, pentru că nu găseam aceste informații nicăieri în altă parte. Prin aceasta carte am reușit să îmi înțeleg copilăria și adolescența, să îmi înțeleg părinții și să mă pregătesc pentru adolescența fetiței mele. Tare prețioase informații și de un real ajutor pentru a oferi copiilor noștri ceea ce au nevoie pentru a deveni adulți echilibrați mintal, emoțional și fizic. Mulțumesc Niculina Gheorghiță. Ești prețioasă și te îmbrățișez cu inima 💞!

 16. Andrei Octavian
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Aceasta carte este deosebita care are din punctul meu de vedere cele mai multe tehnici și metode de a-ti îmbunătăți relația cu copilul tău. În primul rand ca am aflat prin ce schimbări trec adolescenții și apoi ce pot face eu ca părinte sa îl ajut . Multumesc Niculina pentru ca ne oferi aceste daruri minunate!

 17. Daniela F.
  mai 4, 2023
  Răspunde

  O carte pe care am recomandat-o tuturor părinților de adolescenti. Este un ghid practic care ii ghidează pe părinți sa își susțină copiii sa treacă prin aceasta perioada delicata, adolescenta. Aplicand tehnicile de psihologie cuantica prezentate, observi ca relația cu adolescentul devine mai armonioasa, împuternicindu-l totodata și pe el.

 18. sorina
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte potrivita pentru părinți, pentru a putea fi alături de copiii lor, la varsta adolescentei, în acesta perioada transformatoare, pentru a-i intelege și a-i susține. Recomand!

  • Mioara
   mai 5, 2023
   Răspunde

   Informatiile din aceasta carte sunt minunate atat pentru afolescenti, in a-si intelege emotiile acestei etape a vietii lor cat si penttu parinti, in a cunoaste modul cum pot fi sustinuti si ghidati proprii copii-adolescenti.

 19. Alina Munteanu
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Aceasta carte obisnuiesc sa o fac cadou prietenilor cu copii intrucat este o carte ce ne ajuta sa intelegem cum se dezvolta creierul adolescentilor si cum acesta il influenteaza endocrinologic pe copil. Aceasta carte este cu adevarat revelatoare pentru orice parinte.

  • Maksay Tünde
   mai 5, 2023
   Răspunde

   Această carte ar trebui citit de toți părinții. Dacă înțelegi cum funcționează creierul adolescentului este mult mai ușor să vorbești cu copilul adolescent și să-l înțelegi și empatizezi cu el/ea.
   Recomand și adolescenților să înțeleagă și ei ce se întâmplă cu ei.

   • Roinita Maricica
    august 14, 2023
    Răspunde

    Un excelent ghid pentru parinti .Aduce echilibru si armonie in relatia cu adolescentii .Mulțumesc Niculina !

 20. Edith-Simona Miclăuș
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Această carte ocupă un loc aparte în sufletul meu. Am avut bucuria să particip la lansarea cărții de la Iași din 17 mai 2015. A fost și prima ocazie să o întâlnesc personal pe dna. Niculina Gheorghiță. A fost momentul când am hotărât să lucrez cu mine, să merg la cursul ,,Regăsirea puterii interioare”, să cunosc mai multe. Cartea m-a ajutat să mă înteleg mai bine pe mine, pe cei din jur, să-mi îmbunătațesc relația cu copiii mei adolescenți. Am citit-o eu, copiii mei, o recomand tuturor părinților de adolescenți și adolescenților pe care îi întâlnesc. Pentru că după partea de teorie și explicații există o parte de exerciții practice, instrumente valoroase. Mulți părinți se simt depășiți în perioada de adolescență a copiilor lor și această carte este exact ajutorul de care au nevoie. Copiii înțeleg schimbările din corpul și mintea lor. Este o carte pe care trebuie să o ai și să o citești periodic. Multe mulțumiri și recunoștință, Niculina Gheorghiță!

 21. Alina Filimon
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Am început să citesc această carte în calitate de părinte de adolescent, dar pe măsură ce citeam m-am întâlnit cu adolescentul din mine. Este revelatoare cum a contribuit la integrarea adolescentului din mine și cum m-a repoziționat față de fiicele mele. Mulțumesc!

 22. Marian Rusu
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte ce trebuie citita si recitita de orice parinte. Si mai ales aplicata…

 23. Gina Pasca
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte pentru orice persoana, atat adolescent cat si adult. Este un „manual de utilizare” necesar oricarui parinte, pentru asi intelege copiii si de asemenea de a se intelege pe el insusi. O recomand din toata inima!

 24. Florentina C.
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Orice parinte e dator sa inteleaga asta:
  „Atunci cand parintele accepta ca adolescentul nu mai este un copil,
  incepe sa-l trateze ca atare si indrumarea spre dezvoltarea sa este de o necesitate covarsitoare.”

 25. Marius Graure
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Carte foarte utila in sustinerea adolescentilor din familia ta. Recomand cu caldura !

 26. Cristina Gavrilita
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte care te ajuta să susții și să intelegi adolescenții.
  Recomand!

 27. Delia Socariceanu
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Aceasta carte minunata a contribuit la „asezarea” adolescentei mele și mi-a oferit multe instrumente pentru a putea susține adolescenții din familie. O recomand cu drag!

 28. Karla Oprea
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte minunată care m-a ajutat să-mi răspund la multe întrebări și să înțeleg de ce trec prin anumite stări. Am avut bucuria de a o descoperi în perioada adolescenței și sunt foarte recunoscătoare pentru asta.

 29. Bianca Mesaros
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Una dintre primele mele cărți citite ale minunatei Niculina Gheorghiță ,care ma ajutat enorm în relația cu fetița mea adolescentă.O carte pe care fiecare părinte ar trebui să o aibă! ⭐️💜⭐️

 30. Gafton Anisia
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Recomand aceasta carte ! Este geniala!

 31. Moni Bucur
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte fabuloasa ! Ce bine mi ar fi fost și mie și fiicei mele sa citesc aceasta carte înainte de adolescenta ei. Recomand tuturor părinților acest ghid de viața . Mulțumesc !

 32. Laura Pătrașcu
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte manual cu multe instrumente practice prin care am reușit să înțeleg transformările prin care creierul uman trece în perioada adolescenței și cum influențează aceste schimbări trairile dar si personalitatea sa viitoare din viața de adult. Am citit cartea atât din perspectiva de parinte, mama a doi adolescenți , dar și uitându-mă retrospectiv la perioada propriei adolescențe. Am înteles câ acestea două sunt strâns legate una de cealaltă, iar eliberarea programelor din propria copilărie-adolescența duce la vindecarea relației cu adolescenții din viața noastră. Mulțumesc cu recunoștința pentru darul pretios al cunoașterii, Niculina!

 33. Laura Pătrașcu
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte manual cu multe instrumente practice prin care am reușit să înțeleg transformările prin care creierul uman trece în perioada adolescenței și cum influențează aceste schimbări trairile dar si personalitatea sa viitoare din viața de adult. Am citit cartea atât din perspectiva de parinte, mama a doi adolescenți , dar și uitându-7mă retrospectiv la perioada propriei adolescențe. Am înteles câ acestea două sunt strâns legate una de cealaltă, iar eliberarea programelor din propria copilărie-adolescența duce la vindecarea relației cu adolescenții din viața noastră. Mulțumesc cu recunoștința pentru darul pretios al cunoașterii, Niculina!

 34. Ana-Maria Ungureanu
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte magica cu adevărat , un autentic manual atât pentru părinții de adolescenți cât și pentru părinții care au fost adolescenți.
  Recomand cu căldură mai ales ca aceasta carte ne arata clar cum sa creștem adolescenții pentru ca ei sa devina adulți siguri pe ei , echilibrați din toate punctele de vedere.

 35. Steluța
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Carte minunată de citit și recitit,

 36. Iuliana
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Un manual „ghid”pt fiecare părinte,o carte de nelipsit în biblioteca noastră!!
  Un ajutor de nădejde pt perioada adolescentei în care ne formam ca oameni!

 37. Mirela
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Fiecare părinte dacă ar avea aceasta carte și ar lucra cu ea, am reuși sa ștergem tipare transmise din generații.

 38. Andreea Costache
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Când citești cartea aceasta și înțelegi tot ce se întâmplă cu copilul tău și tot ce se petrece în creierul lui dintr-o dată se face liniște și în mintea ta și știi ce ai de făcut și cu tine și cu el. Spor la citit tuturor părinților, nu doar adolescenți!

 39. Grigore Cornelia
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O recitesc cu mare interes și bucurie ori de câte ori simt.
  Excepțională pentru adulți , preadolescenți, înțelegerea relației părinte – copil . 🥰

 40. Tarnita Elena Aurelia
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte extraordinara!
  O recomand tuturor părinților!
  Mulțumesc cu recunoștință!

 41. Maya Grinisteanu
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Am inteles ca pot sustine constient adolescenta .
  Multumesc Niculina Gheorghita!

 42. Gafton Anisia
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Adolescenta este foarte importanta in formarea ta ca om , adult . Cartea te face sa intelegi cum ai fost tu ca adolescent, sau daca sunteti parinti , sa intelegeti mai bine relatia cu copilul dumneavoastra!Geniala

 43. Cristina Ladaru
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Cand ai un adolescent in casa, cartea este bine sa o citesca si adolescentul dar si parintii. Ne schimba modul de a privi lucrurile.

  Recomand cu drag cartea.

  • Sofia
   mai 5, 2023
   Răspunde

   Carte minunata de ajutor în relația cu copii si nu numai!!

 44. Adam
  mai 5, 2023
  Răspunde

  „Ghid de utilizare” a relației tale cu adolescentul.

 45. Florentina
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Ce frumos sunt explicate în aceasta carte etapele prin care trece un adolescent și ce putem face noi ca părinți pentru ca ei sa fie fericiți. Recomand.

 46. Alina Filimon
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Recomand cartea pentru informațiile și instrumentele de vindecare a adolescentului din noi și de armonizare a relației cu adolescentul din fiecare.

 47. Mady
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O Carte pentru Toti parintii care isi doresc o viata in armonie in familie si vor sa fie alaturi constient de copiii lor in perioada delicata a adolescentei.

 48. Ramona Roman
  mai 7, 2023
  Răspunde

  Ce minunat să avem la îndemână instrumente de așa mare valoare! Gestionarea perioadei adolescenței este o provocare atât pentru tineri, cât și pentru părinți, așadar această carte vine în ajutorul celor care doresc să creeze conștient o relație armonioasă părinte-copil. Recomand cu mare drag!

  • Adela Ioana Bontos
   mai 18, 2023
   Răspunde

   Această minunată carte, de fapt, un ghid pentru părinți, este un must have în orice familie. Ne ajută să nu repetăm aceleași tipare educaționale cu care noi am crescut. Mulțumesc, Niculina Gheorghiță!

 49. Mihaela S
  mai 18, 2023
  Răspunde

  Autovindecarea propriei adolescente e cheia spre susținerea constienta a adolescentului nostru.

 50. Bogdan Suciu
  mai 18, 2023
  Răspunde

  Cartea te ajuta sa descoperi tiparele de gandire din propria adolescenta si sa le poti corecta pentru a te putea bucura de relații.

 51. Ioana Lozneanu
  iulie 18, 2023
  Răspunde

  O carte minunata atat pentru adolescenți, cat si pentru părinți!

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *
Evaluarea ta pentru acest produs *

Niculina Gheorghiță

Autor Psiholog Clinician Principal

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus id auctor tellus. "

 • Psiholog clinician Principal – acreditat de Colegiul Psihologilor din România
 • Consilier psihospiritual
 • Terapeut licențiat Expert Bowen (nivel master 2) cu două specializări: Corp, minte și Bowen(Ascultând corpul) și Tehnica bowen pentru dureri cervicale acreditat de Bowen Therapy Academy of Australia

Încă din mica copilărie eram atentă la cum funcționa mediul și viața oamenilor. Am început prin observarea mediului, apoi am căutat explicații teoretice. După ce le-am găsit am început să le pun în practică. Astfel de vreo 26 de ani cercetez, studiez și practic în domeniul psihospiritual, în vindecarea sufletească, psihică și fizică și în susținerea celor care mi-au cerut ajutorul. Având astfel de preocupări am participat și prezentat lucrări pe temele vindecării, cunoașterii și dezvoltării ființei umane la diverse Simpozioane și Conferinţe de Terapii alternative, de Psihologie și de Spiritualitate.

 

S-ar putea să-ți placă și…