Bucuria de a trăi fără mască

Când ne iubim pentru cine suntem, nu există nimic ce nu poate fi atins și experimentat.

 Dacă ne iubim cu adevărat călătorim numai pe calea bucuriei. Atunci când suntem în starea de bucurie, suntem bucuroși, fericiți și vibrațional suntem în fluxul de conștiință a ceea ce este Dumnezeu -iar în acest flux nu există loc pentru invidie (deoarece fiecare poate avea ce vrea).

În această stare de bucurie este greu să urăști pe cineva, este greu să ataci sau să rănești pe cineva.

Când trăiești bucuria stării de a fi, atunci apare fericirea. Fericirea este libertatea de mișcare fără limite, libertatea de exprimare fără judecată, libertatea de a fi, fără frică sau vină, adică  mișcarea sublimă permisă de Sinele Divin liber și neîncorsetat.

Bucuria de a trăi fără masca este un ghid practic de psihologie cuantică, așa cum precizează autoarea, un ghid care te invită la introspecție, te proiectează adânc în străfundurile ființei tale, realizând astfel că prin autocunoaștere îți dobândești înțelepciunea, adevărul fundamental despre tine însuți și forță de a-ți controla destinul și de a trăi viața după propria viziune.  In această lucrare am urmărit procesul prin care trecem pentru a ne descoperi pe noi și a trăi cu noi. Se spune că tot timpul suntem singuri, chiar dacă mereu fugim de singurătate. Ne este teamă de singurătate atunci când nu ne cunoaștem și nu trăim cu noi. Primul pas este conștientizarea faptului că nu ești autentic, apoi descoperirea măștilor pe care le ai, al treilea pas este cum să te ierți pentru că ai trăit inadecvat pentru tine și Sinele tău Divin. Apoi ne aplecăm asupra lucrului cu mintea ta, care are nevoie de alte rețele neuronale, care la rândul lor vor crea alte atitudini, pentru a trăi autentic într-o viață nouă. În cel de-al cincilea capitol am arătat cum să trăiești cu tine în noua viață, după ce te-ai reinventat. Capitolul șase abordează bucuria, starea firească de „a fi” și în final descoperim gustul minunat al libertății în adevăr.

Însemnări & Scrieri Personale din "Bucuria de a trăi fără mască"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean nec mi turpis. Integer sit amet
Greutate0,146 kg
Dimensiuni20 × 13 × 1 cm
Anul Publicării:

2019

Editura:

Editura Holisterapia

ISBN:

9786069583203

Numar de Pagini:

128

65 de recenzii pentru Bucuria de a trăi fără mască

 1. Camelia Pasculea
  aprilie 27, 2023
  Răspunde

  Cartea aceasta te va ajuta sa constientizezi in cate situatii esti deconectat de propriul tau suflet. Recomand!

  • Iulia
   mai 5, 2023
   Răspunde

   Ce poate fi mai înălțător decit sa reușești sa trăiești fără masca?
   Vei reuși citind aceste carti!!

 2. Sincan Larissa Cerasela
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Aceasta carte n-a ajutat pe mine sa ma eliberez de trecut și sa fiu eu însămi. Pentru cei care vor sa trăiască autentic este cea mai buna carte pe care o recomand.
  Multumesc cu recunoștință Niculina Gheorghita!

  • Teodora Munteanu
   mai 4, 2023
   Răspunde

   Ador aceasta carte care mi-a aratat ca se poate schimba realitatea atunci cand constiinta sociala reusea sa domine prin mastile personalitatii in momentele cand te astepti cel mai putin. Merita citita de mai multe ori la fdl ca si toate celelalte.

   • Mioara
    mai 5, 2023
    Răspunde

    O carte-ghid pe drumul cunoasterii de sine. Cu adevarat valoroasa!

   • Daniela Corduneanu
    mai 5, 2023
    Răspunde

    Ce ușor am trai noi toți, fiecare cu el însuși și unii cu alții, dacă am fi “noi”.
    Prin aceasta carte și cu munca și bunăvoința noastră învățam sa ne acceptam si sa vedem dincolo de maștile celorlalți.. maștile sunt doar suferințe .

 3. Verzea Florentina
  mai 4, 2023
  Răspunde

  După ce am citit aceasta carte am înțeles ca nu trăiam în autenticitate , ca viata poate fi frumoasa chiar dacă îți dai jos măștile.

  • Diana Popescu
   mai 4, 2023
   Răspunde

   Recomand cu caldura aceasta carte! Este o calatorie minunata catre autenticitate, catre sinele tau divin!

   • Valentina
    mai 5, 2023
    Răspunde

    Recomand cu mare drag aceasta carte! Sa fii autentic este o mare bucurie!

    • Petrica Rusu
     mai 20, 2023
     Răspunde

     Cartea este super. Am juns sa constientizez cite roluri „jucam” fara sa fiu constienta,dind bine,facind pe plac cuiva.MERITA CITITA

  • Laura Vrabie
   mai 4, 2023
   Răspunde

   Bucuria de a trai fara masca te ajuta sa iti dai jos acele masti pe care le-ai creat in copilarie, ca sa fii acceptat de ceilalti, si sa poti fii tu cel real!
   O carte revelatoare!

   • Steluța
    mai 5, 2023
    Răspunde

    Minunată carte,recomand cu drag

 4. Simona Ivan
  mai 4, 2023
  Răspunde

  In aceasta carte am descoperit mastile conștiente sau inconștiente și m-a ajutat sa aduc îmbunătățiri remarcabile in viața mea. R

  • Daniela Săvoiu
   mai 4, 2023
   Răspunde

   Cu toții încercăm să fim altfel:pentru societate,în poze,în familie,să facem cum vor alții,de fapt călcând pe suflet(pe Sine).Citind această carte am realizat cum e să fii AUTENTICĂ! Recomand călduros,ușor de citit și asimilat.

   • Madalina Arsene
    mai 4, 2023
    Răspunde

    O carte revelatoare in drumul catre autenticitate pentru o viata traita in armonie! O recomand cu drag! Multumesc Niculina Gheorghita!

 5. Cristina Bocan
  mai 4, 2023
  Răspunde

  O carte minunata eliberatoare. Asa cum spune si titlul ne invita la descoperirea autenticitatii si al propriului Sine, dand jos mastile toare rand pe rand. Multumesc ci recunostinta. Recomand cu drag .

  • Diana Popescu
   mai 5, 2023
   Răspunde

   Recomand cu caldura aceasta carte! Este o calatorie minunata catre autenticitate, catre sinele tau divin!

   • Denisa Tomsa
    mai 5, 2023
    Răspunde

    O carte care m_a ajutat sa scap de „umbrele”trecutului!!
    Mulțumesc cu recunoștință!!

 6. Andreia Murgoci
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Cartea are un mesaj iluminator : fiecare clipa din viata noastră ne da libertatea și ocazia sa exprimam bucuria, dacă o dorim, sa conștientizăm ca nimic nu merita sa ne separe vreodată de fericire și de Dumnezeu; Atunci când ne iubim pe noi înșine în permanenta și total, îl iubim pe Dumnezeu.
  Fiecare carte a autoarei, Niculina Gheorghita te determina sa o citesti de mai multe ori pentru a nu uita mesajul iluminator transmis.
  Recomand cu multa dragoste aceasta carte. Merita sa existe in bibloteca personala.

 7. Alina Munteanu
  mai 4, 2023
  Răspunde

  O carte ce m-a pus fata in fata cu tacticile mele de supravietuire care nu aveau nimic in comun cu a trai autentic. Este cu adevarat imputernicitoare!

  • Rizea Ramona
   mai 4, 2023
   Răspunde

   O carte despre cum pot să ajung la autenticitate, o carte ce îndeamnă la conștientizare, la lucru mental, la descoperirea adevărului si adevăratului Sine așadar o carte eliberatoare de un sine construit pe credințe și convingeri limitative și descoperirea adevăratului sine, Sinele Divin. Mulțumesc, Niculina Gheorghită pentru această scriere!

 8. Monica Bucur
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Ce ușoară ma simt după ce am citit aceasta carte . Ca foile de ceapa am dat jos maștile ! Nici nu știam ca le conțin . Mulțumesc !

 9. Bogdan V.
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Am citit aceasta carte cu bucurie. Multumesc doamnei Niculina Gheorghita .

 10. Lucia Romega
  mai 4, 2023
  Răspunde

  O carte superbă din care am învățat cum să îmi identific măștile și cum sa îmi dau voie sa trăiesc bucuria autenticității 🤩🫶💙!

  • sorina
   mai 5, 2023
   Răspunde

   Aceasta carte iti arata cat de usor este sa-ti trăiești viata asa cum ești tu real, fără măști care sa păstreze aparente înșelătoare, pentru a fi pe placul tuturor. Recomand!

 11. Matei Alexandru
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Ca sa pot sa trăiesc fără masca este nevoie sa ies din ignoranta . Citind cartea aceasta am conștientizat ce am de schimbat la mine . Multumesc!

  • Andreea TUDOR
   mai 5, 2023
   Răspunde

   O carte care mi-a schimbat radical perspectiva despre felul in care înțelesesem eu sa-mi trăiesc viața.
   Am învătat sa scot maștile pentru a trai viața in mod autentic 💚

 12. Patricia Costache
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Aceasta carte te ajuta sa devii autentic si sa te manifești dincolo de credințele pe care le-ai preluat din mica copilarie.
  Autoarea ne invata cum sa traim bucuria intr-un mod constient atunci cand suntem noi însuși, fara maștile pe care le folosim in societate.
  Recomand cu drag!

 13. Gabriela Mesnita
  mai 4, 2023
  Răspunde

  O carte de referinta, care te ajuta sa intelegi ce inseamna sa fii autentic, in primul rand, pentru tine, Devii constient ca a fi autentic este sa traiesti si sa iei decizii fara a pune in balanta de fiecare data parerea celor din jur. Sa fii tu, fara sa ii ranesti pe ceilalti.

 14. Andrei Octavian
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Citind cartea am înțeles unde și de ce se produceau dezechilibre în viata mea . Este nevoie sa ies din ignoranta și sa trăiesc în cunoaștere. Multumesc!

 15. Andrei Octavian
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Doar sa citești aceasta carte și măștile încep sa cada una care una , apoi mai pui în aplicare ce te învață Niculina și viata ta deja este alta . Multumesc !

 16. Mihaela Manoliu
  mai 4, 2023
  Răspunde

  O carte care, cu blândețe și cu multă cunoaștere, te invită să stai față în față cu tine, să te descoperi și, apoi, să te reinventezi conștient. Instrumentele deosebit de prețioase din acest ghid practic te susțin să obții claritate asupra noii viziuni a vieții tale. Recomand titlul acesta oricărui pasionat de introspecție!

 17. Ioana Martineac
  mai 4, 2023
  Răspunde

  Așa cum spune Niculina – “Viața este un dar care merită trăită așa cum vrem noi.” Dar oare ne trăim viața astfel? Dar oare știm și cunoaștem cu adevărat cum vrem să trăim? Și cum ne creăm această viață? Cum ne creăm pe noi?

  Cartea de față îți arată ce presupune adevărata Cunoaștere de sine. Te îndeamnă la introspecție, la observarea propriei vieți încă din mica copilărie pentru a distinge adevărul de iluzie, de suferință. Începi să te descoperi pe tine, cine ai fost, cine ești, cine poți să fii și vrei să devii. Te îndeamnă la schimbare și reinventare. Iar asta presupune “efort, angajament și răbdare” și MERITĂ pentru că tu MERITI să trăiești Măreția Sinelui tău Divin.
  Tu cum vrei să trăiești? 🌞

 18. Marius Graure
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Această carte m-a ajutat să trăiesc autentic. O recomand cu căldură tuturor care vor schimbare !

 19. Vlad Violeta
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Aceasta carte e minunata si eliberatoare de trecut! In ea se regasesc niste algoritmi de iertare care m-au ajutat foarte mult!
  Recomand cu mare incredere!⭐️

 20. Silvia Petricioiu
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte minunata, care mi-a aratat ca ma pot elibera de mastile pe care mi le-am creat si pot trai autentic. Multumesc.

 21. daniela matache
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte prin care incepi sa te descoperi pe tine insuti, este o carte revelatoare despre cunoasterea de sine. Este fascinant modul cum in care ne purtam mastile toata viata fara sa ne dam seama! Niculina Gheorghita , prin aceasta carte, ne indeamna sa alegem adevarul…adevarul despre noi…despre ce inseamna sa fii autentic. Clar, o carte care nu trebuie ratata!

 22. Edith-Simona Miclăuș
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte care ne arată cât de important este să trăim autententic, că necesar să lucrăm cu mintea noastră zilnic pentru a învăța cum să ne dam măștile jos, cum să ne iertăm sincer și definitiv pe noi înșine, pe ceilelați, să ne iertăm trecutul, pentru a trăi minunat în prezent și în viitor. Recomand!

 23. Alina Filimon
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Mulțumesc pentru inspirația de a avea curajul să mă asum și să fac pașii spre autenticitate! Este o carte pe care o recitesc cu bucurie și de fiecare dată îmi dezvălui noi perspective în drumul spre mine.

 24. Maksay Tünde
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Din cartea aceasta mi-am dat seama ce măști mi-am pus pentru a-mi ascunde rănile.

  Recomand la toată lumea care vrea să trăiască conștient în prezent și să scape de trecut.

 25. Laura Pătrașcu
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte revelatoare care invită la cunoaștere de sine și trăire autentică. Atunci când ai identificat măștile personalității și te eliberezi de programele limitative dobândite in mica copilărie, atunci trăiești adevărata bucurie, aceea de a fi tu însuți, impecabil și autentic. Mulțumesc cu recunoștință pentru învățăturile pline de semnificații și pentru darul cunoașterii Niculina!

 26. Petrica Rusu
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte fascinanta si provocatoare . Citind-o am descoperit multe lucruri pe care am reusit una dupa alta sa le elimin. Multumesc

 27. Petrica Rusu
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Este geniala si reuseste sa te indrume sa traiesti cu adevarat fara a fece ceva pe placul altora.Merita citita . Multumesc

 28. Gina Pasca
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Este o carte pentru toti ce vor sa invete sa traiasca autentic. aceasta carte m-a ajutat sa devin eu insami. O recomand cu toata caldura!

 29. Laura Chifor
  mai 5, 2023
  Răspunde

  “Bucuria de a trai fara masca este un ghid practic de psihologie cuantica, asa cum precizeaza autoarea, un ghid care te invita la introspectie, te proiecteaza adanc in strafundurile fiintei tale, realizand astfel ca prin autocunoastere iti dobandesti intelepciunea, adevarul fundamental despre tine insuti si forta de a-ti controla destinul si de a trai viata dupa propria viziune.”

 30. Marian Rusu
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte in care am descoperit cum sa fiu autentic, fara masti constiente sau inconstiente !

 31. Cristina Gavrilita
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte extraordinară despre cum să trăiești autentic, despre libertatea de a fi tu însuți fără frică. Recomand cu drag.

 32. Mihaela Suciu
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Un ghid excelent care ne învață să ne descoperim măștile pe care ni le punem si care ne împiedică sa ne manifestam autenticitatea.

 33. Mihaela Suciu
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Un ghid excelent care ne ajuta sa identificam măștile care ne împiedică sa ne manifestam autenticitatea

 34. Karla Oprea
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte revelatoare, din care am învățat multe lucruri și mi-a adus la fel de multe răspunsuri. O recomand cu drag.

 35. Necula Oana
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O minunată care te ajuta sa identifici măștile care te împiedică sa fii TU.

 36. Gafton Anisia
  mai 5, 2023
  Răspunde

  In viata e bine sa traiesti autentic, sa fii natural si sa traiesti fara masti.Cartea aceasta este extraordiinara si o recomand din suflet!

 37. Andreea Costache
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte excepțională care te învață să trăiești liber, fără măști, să fii tu însuți. O carte care te eliberează și îți dă curajul și încrederea să fii tu însuți!

 38. Moni Bucur
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Citind aceasta carte M am “ eliberat “ . Am învățat ce înseamnă sa fii Autentica . mulțumesc

  • Cristina Fău
   mai 5, 2023
   Răspunde

   Ce constientizare minunata, atinsa prin contemplare, autoreflectie si separare de programele limitative exersate anterior! Sa descopar ca in spatele diverselor „masti”, inconstiente, ascund o fiinta autentica ce se poate exprima cu bucurie. Multumesc frumos!

 39. Gafton Anisia
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte care dezvaluie ca autenticitatea si naturaletea sunt comori ale omului care nu trebuiesc pierdute indiferent de moment. Trebuie sa ne pastram autenticitatea indiferent de situatie si cat ne ajuta mai departa daca ne pastram asa. Multumim Niculina ca ne faci constienti de acest lucru si de darurile tale!

 40. Ana-Maria Ungureanu
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Este o carte care te învață pas cu pas cum sa devii autentic , cum sa te porți original , cum sa îți fii suficient ție însuți și mai ales cum sa nu depinzi de nimeni!
  O carte minunata pe care o recomand cu drag!

 41. Grigore Cornelia
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte despre iubirea de Sine , de a îndrăzni să fii autentic și de a renunța la măști.

 42. Camelia Truică-Dumitru
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte revelatoare prin care incepi sa te descoperi pe tine insuti,este o carte despre cunoasterea de sine in drumul catre autenticitate pentru o viata traita in armonie!Este wow modul cum in care ne purtam mastile toata viata fara a ne da seama. Recomand cu drag! Multumesc Niculinei.

 43. Andreea Costache
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Extraordinara carte. Într-adevăr abia după ce citești cartea înțelegi ce minunat este să trăiești fără mască să fii tu însuți

 44. Mirela
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Cartea te învață sa fiu tu însuți indiferent de circumstanțe și pe măsura ce am descoperit maștile viața mea s-a schimbat.

 45. Irina Bucur
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Cartea care m-a facut sa ma inteleg pe mine si relatiile din jur. Dupa aceasta carte recunosc acum cand eu sau cei din jur vor sa para ceea ce nu sunt si ma ajuta sa practic cu ușurintă starea de observator, sa nu mai intru asa repede in emotii.

 46. Adriana Wagner
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Citind aceata carte mi-am dat seama cate masti purtam si prin acest ghid, adica cartea, am invatat pas cu pas sa traiesc autentic, sa fiu eu, sa imi ascult nevoile si sa ma pretuiesc. Multumesc cu rescunostinta 🙂

 47. Tarnita Elena Aurelia
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte cu adevărat magica!
  M-a ajutat sa fiu eu însămi!
  Mulțumesc!
  O recomand cu drag!

 48. Iuliana Banciu
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Citind aceasta carte m-am descoperit mai adânc și am început să mă iubesc așa cum sunt. Mi-am dat seama câtă eliberare poate fi când trăiești autentic.
  Mulțumesc, Niculina Gheorghiță!

 49. Adam
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O adevarata revelație când iei dai seama …. Merita citit.

 50. Florentina
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Este carte care te ajuta sa înțelegi ca fiecare dintre noi trăim cu anumite măști, aplicând ce scrie în carte putem trai în autenticitate . O recomand !

 51. Sofia
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Atunci cd ne iubim pe noi zi de zi,îl iubim pe Dzeu!!
  Haideți sa învățăm sa ne iubim!!
  Vom reuși citind aceste carti!!
  Mulțumesc Niculina pt toată dăruirea și iubirea pt noi!

 52. Alina Filimon
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O carte reper, pe care o recomand pentru informațiile și instrumentele pentru a trăi în autenticitate.

  • Maria
   mai 5, 2023
   Răspunde

   Mereu suntem sub lupa cuiva, este greu sa fim pe placul tuturor, cel mai ușor este sa fii tu.
   Curaj in a te descoperi!

 53. Andreea Costache
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Este una dintre cărțile mele preferate am învățat să trăiesc liber, mulțumesc!

 54. Laura Vrabie
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Mastile tale pot fi date jos daca nu-ti mai plac. Aceasta carte este exact ce ai nevoie in aceasta directie!!

 55. Cristina
  mai 5, 2023
  Răspunde

  Cand vrei sa traiesti liber si nu stii ce sa faci, ghideazate dupa acesta carte. Ne vei regreta citind si recitind. Inveti sa traiesti autentic.

  Cartea este minunata ca si Niculina.

 56. Mady
  mai 5, 2023
  Răspunde

  O trezire la realitate și un îndemn la Autenticitate, asta reprezintă pentru mine aceasta carte! O Recomand cu drag!

 57. Delia Socariceanu
  mai 6, 2023
  Răspunde

  O carte instrument pentru a trăi viata ușor, frumos și bine. Recomand din inima!

 58. Delia Socariceanu
  mai 6, 2023
  Răspunde

  Sa ai curaj este un cadou pe care ti-l faci în fiecare zi . Aceasta carte m-a ajutat sa vad niște măști pe care credeam ca nu le am. Recomand cu drag!

 59. Oana G.
  mai 6, 2023
  Răspunde

  Este o carte ce ne ajuta sa intelegem ce minunat este sa traim autentic, sa ne descoperim Sinele umbrit de programele si credintele false. Atunci cand traiesti autentic nu mai ai frici si descoperi bucuria starii de a fi. Cartea ne ajuta sa ajungem mai usor sa ne descoperim cine suntem noi de fapt.

 60. Magda
  mai 6, 2023
  Răspunde

  O calatorie din copilarie si inapoi in zilele noastre pentru a afla in cate feluri, nu chiar placute noua, ne am comportat pentru a i multumi pe cei din jur. Cum ne putem ierta si cum ne eliberam de toate mastile pentru a trai implinirea noastra.
  Recomand cu mare drag!

 61. Ramona Roman
  mai 7, 2023
  Răspunde

  Ce bucurie să trăim fără măști, ce pace și liniște sufletească se simte atunci când trăim autentic!
  Recomand cartea, cu mare drag!

 62. Bogdan Suciu
  mai 18, 2023
  Răspunde

  E poate fi mai frumos decât sa reușești sa trăiești viata autentic, fără masti ? O carte care chiar merita citita!

 63. Campeanu Valentina
  mai 19, 2023
  Răspunde

  O carte in care te descoperi pe tine cu adevărat , dai maștile jos ,te conectezi la Sine și trăiești autentic in bucurie !

  • Neacșu Silvia Mihaela
   mai 19, 2023
   Răspunde

   Recomand aceasta carte care te ajuta sa iti identifici mastile , sa te eliberezi de lanturile gandirii constiintei sociale si sa iti accesezi puterea interioara traind autentic.

 64. Marian
  mai 20, 2023
  Răspunde

  Citind aceasta carte am constientizat existenta mastilor si faptul ca lucrand cu mintea mea pot sa ma eliberez de traumele din trecut si pot fi autentic.

 65. Lenuta Sacalus
  mai 24, 2023
  Răspunde

  O carte pe care o recomand tuturor celor care vor sa trăiască liberi.., sa fii autentici.,, fara frica ca nu vor fi acceptați de cei din jur! M-a ajutat sa realizez ca de fapt am purtat diferite măști.. pentru exterior., familie.. societate.. ignorând ., de fapt interiorul ! Astfel am inteles ca nu poti fi liber decat atunci cand nu iti mai este frica… atunci cand esti autentic ., si in echilibru cu tot si toate! Recunoștință autoarei!

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *
Evaluarea ta pentru acest produs *

Niculina Gheorghiță

Autor Psiholog Clinician Principal

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus id auctor tellus. "

 • Psiholog clinician Principal – acreditat de Colegiul Psihologilor din România
 • Consilier psihospiritual
 • Terapeut licențiat Expert Bowen (nivel master 2) cu două specializări: Corp, minte și Bowen(Ascultând corpul) și Tehnica bowen pentru dureri cervicale acreditat de Bowen Therapy Academy of Australia

Încă din mica copilărie eram atentă la cum funcționa mediul și viața oamenilor. Am început prin observarea mediului, apoi am căutat explicații teoretice. După ce le-am găsit am început să le pun în practică. Astfel de vreo 26 de ani cercetez, studiez și practic în domeniul psihospiritual, în vindecarea sufletească, psihică și fizică și în susținerea celor care mi-au cerut ajutorul. Având astfel de preocupări am participat și prezentat lucrări pe temele vindecării, cunoașterii și dezvoltării ființei umane la diverse Simpozioane și Conferinţe de Terapii alternative, de Psihologie și de Spiritualitate.

 

S-ar putea să-ți placă și…