Partenerul de cuplu, resursă de vindecare

Partenerul de cuplu resursă de vindecare

Viața fiecăruia dintre noi începe într-o minune. Și suntem făcuți să fim într-o relație. Ca și copii experimentăm conectarea cu tot și toate. În general la fiecare copil, undeva în mica copilărie, apare o fisură în conectarea cu îngrijitorii.

Acea fisură ne duce spre un partener care posedă acele trăsături de caracter pozitive și negative ale îngrijitorului cu care a apărut fisura în conectare. De aceea în viziunea mea și a experților în terapia relațională IMAGO, partenerul de cuplu este ca resursă de vindecare cu îngrijitorul cu care a apărut deconectarea și refacerea conexiunii atât cu universul interior cât și cu mediul exterior nouă. Manifestați empatie, compasiune și iubire către partener atunci când aveți față de voi. În această carte veți găși instrumente valoroase pentru a putea face asta. Să fie spre bucurie și conectare

 

Greutate0,2 kg
Dimensiuni20 × 13 × 1 cm
Anul Publicării:

2019

Editura:

Editura Holisterapia

ISBN:

9786069583296

Numar de Pagini:

128

22 de recenzii pentru Partenerul de cuplu, resursă de vindecare

 1. Gabriela
  decembrie 15, 2023
  Răspunde

  Minunat tot ceea ce face și ce scrie !

 2. Sincan Larissa
  decembrie 15, 2023
  Răspunde

  O carte practică pe care orice cuplu este necesar să o aibă în bibliotecă pentru a trăi magia vindecării împreună. Mulțumesc Niculina pentru acest instrument prețios!

  • Tomciani Ioana
   ianuarie 4, 2024
   Răspunde

   Mulțumesc pentru această carte. Din momentul în care am început să o citesc nu am mai lăsat-o din mână până la final. Informațiile sunt clare, focusate și practice.

   • Ana-Maria Ungureanu
    ianuarie 22, 2024
    Răspunde

    O carte minunata și o recomand tuturor indiferent de natura relației celor doi parteneri. Aceasta carte m- a făcut sa înțeleg cât de simplu este sa ai o relație armonioasa, empatica, de apreciere și prețuire cu partenerul tău.Si mai ales când cei doi se înțeleg, când un cuplu este fericit vor fi relații armonioase si cu copilul, cu părinții, cu soacra, cu șeful, cu colegii și lista poate continua!
    Mulțumesc Niculina Gheorghita pentru aceasta minunata carte!
    Va recomand cu căldură sa citiți aceasta carte magica!

    • Sibel
     ianuarie 23, 2024
     Răspunde

     Această carte este esenta esentei in ceea ce priveste informatiile legate de parteneriate de orice fel. Am citit-o dintr-o rasuflare dar in fiecare seară mă reintorc si mai aprofundez câte un capitol. Ca oricare din cartile Niculinei, găsești informatia utila si aducatoare de lumina atunci când ai nevoie. Mulțumesc!

     • Marian
      ianuarie 27, 2024

      O carte foarte utila, din care fiecare partener intelege si accepta ca o relatie se construieste in fiecare zi si care ofera instrumente pentru a ajunge la iubirea deplina. Multumesc !

    • Petrica Rusu
     ianuarie 27, 2024
     Răspunde

     O carte cu totul speciala,care reuseste prin indrumare la tot pasul a ne reface relatia si a trai cu adevarat relatia de cuplu.

  • Camelia
   aprilie 23, 2024
   Răspunde

   O carte pe care o recomand din tot sufletul!

 3. Verzea Florentina
  ianuarie 22, 2024
  Răspunde

  O carte minunata scrisa de un om minunat care are multa cunoaștere. Mulți dintre noi nu ne naștem cu cunoașterea de care avem nevoie pentru a trai iubirea divina în cuplu, dar cu ajutorul acestei cărți putem sa ne vindecam pe noi și putem avea parte de o relație de cuplu trăită în iubire. Multumesc Niculina pentru tot ceea ce ne oferi din cunoașterea ta și din iubirea de oameni !

 4. Mioara
  ianuarie 22, 2024
  Răspunde

  Cu siguranta aceasta carte ne este un adevarat ghid atunci cand ne dorim vindecarea, in toate aspectele ei. Multunesc, Niculina!

  • R Ramona
   ianuarie 22, 2024
   Răspunde

   Am citit cu nerăbdare si curiozitate cartea aceasta. Este o lectură minunată, un instrument la indemână, un ajutor neprețuit pentru a observa și construi o legătură constientă in cuplu.
   Mulțumesc pentru creație!

 5. Maria Bianca Cozmiuc
  ianuarie 22, 2024
  Răspunde

  O carte minunată, pe înțelesul tuturor care conține explicații științifice , exerciții practice foarte folositoare. Recomand tuturor persoanelor care doresc ca viața de cuplu și relațiile personale de orice fel să fie minunate !
  Mulțumesc Niculina Gheorghiță ⭐️🙏🏼

 6. Vrabie Laura
  ianuarie 22, 2024
  Răspunde

  O carte minunata , un manual care te ajuta sa intelegi cum functioneaza un cuplu constient si te pregateste pentru a pune in practica si de a avea alaturi mereu in aceasta calatorie o resursa atat de importanta!
  Multumim pentru aceasta minunata creatie!! ⭐️

  • Adela Ioana Bontos
   ianuarie 22, 2024
   Răspunde

   La fel ca toate cărțile d-nei Niculina Gheorghiță, este o carte practică, pe înțelesul oricărui cititor, ce izvorăște din oceanul de cunoaștere al autoarei. O recomand tuturor celor ce vor să-și vindece relațiile, indiferent de natura lor.

 7. Teodora Munteanu
  ianuarie 22, 2024
  Răspunde

  Cat de magică poate fi ghidarea practică în relații propusă de această carte pentru o viață trăită în conectare în spațiul sacru al cuplului, sau al relației cu orice ființă! În plus, citind-o, înțelegi ce este sinele cuantic, cel care ne face măreți, mai mari decât modul în care ne percem în mod obișnuit. Mulțumesc pentru acest instrument de cunoaștere valoros!

  • Cristina
   ianuarie 22, 2024
   Răspunde

   O carte extraordinară care te ajuta să înțelegi cum funcționează un cuplu conștient și te ghidează cum să trăiești starea lui Împreună.
   Mulțumesc Niculina!

 8. Roinita Maricica
  ianuarie 22, 2024
  Răspunde

  Un ghid minunat pentru a trai armonia in cuplu .Multumesc cu recunostinta Niculina pentru acest instrument fabulos .

 9. Oana Maria Scântei
  ianuarie 22, 2024
  Răspunde

  Meritãm sã trãim în relație armonioasă constientã .
  O carte care mi-a oferit constientizãri .
  Multumesc !

 10. Ivan Simona
  ianuarie 22, 2024
  Răspunde

  📖Această carte, pe care am adus-o în bibliotecă de la lansare cu autograf, reprezintă un ghid valoros, potrivit atât pentru cei la început de drum, cât și pentru cei avansați.
  ⭐️Mi-a adus multe îndrumări practice în domeniul relațiilor, facilitând potențialul de vindecare și creștere personală.
  Mulțumesc pentru această sursă bogată de cunoaștere!

 11. Hirdo Simona
  ianuarie 22, 2024
  Răspunde

  Este o carte magica, pe care nu iti vine sa o lasi din mana! O recomand tuturor cuplurilor care vor sa își îmbunătățească relația și care doresc sa se vindece,pt a putea trai în armonie și pace! Mulțumesc Niculina pt acest dar minunat!

 12. Lorena Gabriela Gorea
  ianuarie 22, 2024
  Răspunde

  Sunt recunoscătoare pentru șansa de a fi putut lua parte la lansarea acestei cărți în 07.12.2023. Pe mine mă învață cum să mă vindec și mai apoi cum să construiesc și să îmi întrețin viitoarea relație de cuplu. Cred că este o carte fantastică! Am cumpărat imediat și pentru cele mai importante persoane din viața mea! Vă las pe voi să vă dați seama cine sunt!
  Iar dacă aveți nevoie de un indiciu, îl găsiți în carte. 💚💙

 13. Maria Claudia
  ianuarie 22, 2024
  Răspunde

  O carte minunata(ca și celelalte), scrisă pe înțelesul tuturor și de MARE ajutor pentru relații sănătoase!!⭐️🙏🏻

 14. Janina Ladaru
  ianuarie 22, 2024
  Răspunde

  Pentru o viata traita in armonie alaturi de cel drag si dorinta de a manifesta intelegere si acceptare pentru relatia de cuplu aceasta carte este un dictionar ce desluseste enigme si aduce solutii in viata de cuplu si implicit in viata de familie. Niculina transmite un instrument fabulos pentru lucrul cu tine dar si pentru partener astefel incat viata capata un alt sens si un inceput de drum parcurs cu bucurie si dragoste. Multumesc Niculina pentru schimbarile aduse in viata mea.

 15. Murgoci Andreia
  ianuarie 22, 2024
  Răspunde

  Un ghid practic pentru a menține armonia în cuplu.
  Recomand cu mult drag, aceasta carte. Recomand de fapt toate cărțile autoarei care sunt scrise în baza cercetărilor instrumentate de aceasta în cabinet, cursuri, experienta practica îndelungată.

 16. Daniela Fiat
  ianuarie 23, 2024
  Răspunde

  O carte foarte valoroasa, un ghid practic pentru toți cei care își doresc sa trăiască armonia in cuplu. Niculina transpune toate informațiile științifice intr-un limbaj simplu, clar, pe intelesul tuturor iar exercitiile practice sunt adevărate resurse care aplicate, vor aduce conectare si bucurie in cuplu.
  Mulțumesc !

 17. Florentina C
  ianuarie 23, 2024
  Răspunde

  „Prin daruire aplicata, adica prin munca pe care am facut-o constient prin exercitii, tehnici, comportamente,
  introducand o informatie din constient in subconstient” ajung la a trai frumos, usor si bine.
  Sa nu uitam ca „interiorul creaza exteriorul”.
  Un ghid pretios pentru autenticitate.

 18. Simona Ivan
  ianuarie 23, 2024
  Răspunde

  O carte minunată, pe care am achiziționat-o de la lansare cu autograf.
  Este un ghid valoros, potrivit atât pentru cei la început de drum, cât și pentru cei avansați. Plină de îndrumări practice în domeniul relațiilor, facilitând potențialul de vindecare și creștere personală.
  Mulțumesc pentru această resursă bogată de cunoaștere!

 19. Bogdan Suciu
  ianuarie 23, 2024
  Răspunde

  Cu bucurie in suflet vreau sa impartasesc cu voi momentul terminarii de citit a cartii lansate de d na Niculina si anume „Partenerul de cuplu, resursa de vindecare”.
  O carte absolut magica din toate punctele de vedere ,care m a facut sa retraiesc anumite sentimente incepand din mica copilarie si pana in prezent.
  Asa cum ne spune si autoarea am primit cu o deosebita incantare tot ce ne a oferit si prin aceasta carte.
  Totodata am trait citeva experiente minunate alaturi de partenera de cuplu si ne am dat seama de cele relatate in aceasta carte fabuloasa ,cate putem rezolva observandu ne pe noi si familia noastra !
  Inca o data vreau sa multumesc pe aceasta cale doamnei Niculina cu multa recunostinta.

 20. Daniela Fiat
  ianuarie 23, 2024
  Răspunde

  O carte foarte valoroasa, un ghid practic pentru toți cei care își doresc sa trăiască armonia in cuplu. Niculina transpune toate informațiile științifice intr-un limbaj simplu, clar, pe intelesul tuturor iar exercitiile practice sunt adevărate resurse care aplicate, vor aduce conectare si bucurie in cuplu.
  Mulțumesc !

 21. Edith-Simona Miclăuș
  ianuarie 24, 2024
  Răspunde

  Încă o carte valoroasă, așa cum sunt toate cărțile Niculinei Gheorghiță. Cuprinde parte teoretică, cu informații și concepte noi- conceptul IMAGO, dar și parte practică, instrumente pentru a ne putea ajuta pe drumul vindecării in relații: afirmații, dialog vindecător, tehnica observatorului, comunicarea nonviolentă și multe altele.
  Învățăm cum să creăm relații de cuplu conștiențe, cum să ne vindecăm rănile din copilărie, să ieșim din lupta de putere, să acceptăm și să dăruim iubire. Recomand această carte tuturor, indiferent dacă sunt acum intr-o relație sau nu.

 22. Cristina Ladaru
  ianuarie 25, 2024
  Răspunde

  O carte minunata ce aduce lumina intr-o relatie. Aceasta carte te conduce spre armonie si vindecare. E minunat cand gasesti instrumente si un ghid practic. Este o carte ce trebuie citita in tihna. Noul concept aduce echilibru atat pentru cei tineri cat si pentru cei vesnic indragostiti. Reconamd cartea tuturor. Niculina cerceteaza neobosit si transpune in mod practic prin solutii o cale pentru o viata fara compromisuri. Felicitari autoarei !

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *
Evaluarea ta pentru acest produs *

Niculina Gheorghiță

Autor Psiholog Clinician Principal

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus id auctor tellus. "

 • Psiholog clinician Principal – acreditat de Colegiul Psihologilor din România
 • Consilier psihospiritual
 • Terapeut licențiat Expert Bowen (nivel master 2) cu două specializări: Corp, minte și Bowen(Ascultând corpul) și Tehnica bowen pentru dureri cervicale acreditat de Bowen Therapy Academy of Australia

Încă din mica copilărie eram atentă la cum funcționa mediul și viața oamenilor. Am început prin observarea mediului, apoi am căutat explicații teoretice. După ce le-am găsit am început să le pun în practică. Astfel de vreo 26 de ani cercetez, studiez și practic în domeniul psihospiritual, în vindecarea sufletească, psihică și fizică și în susținerea celor care mi-au cerut ajutorul. Având astfel de preocupări am participat și prezentat lucrări pe temele vindecării, cunoașterii și dezvoltării ființei umane la diverse Simpozioane și Conferinţe de Terapii alternative, de Psihologie și de Spiritualitate.

 

S-ar putea să-ți placă și…

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Coș

Nu ai niciun produs în coș.

Înscrie-te la newsletter

pentru a fi la curent cu toate noutățile: Materiale de Studiu, Scrieri personale, Evenimente, Cursuri, Workshopuri

Program Sărbători

Vă informez  în perioada 1- 6 Mai 2024 nu vor fi procesate comenzile de cărți.
Comenzile plasate în această perioadă vor fi înregistrate și procesate începând cu dată de 7 Mai 2024

Mulțumesc cu recunoștință și zile minunate!

Semnatura-Roz