Subconștientul nu cunoaște negație pentru că noi, ca Spirit, nu trăim în dualitate (bine-rău, frumos-urât etc), doar personalitatea formată prin educație și experiențele trăite, traduce totul în termeni de pozitiv sau negativ.
În scrierile și interviurile mele nu vorbesc de gândire pozitivă ci de folosirea de gânduri cu frecvență înaltă ca vibrație. Gândurile cu frecvență înaltă care sunt pe frecvența spiritului nostru, care este divin, sunt cele care atunci când le rostești îți dau un sentiment de bucurie mai mică sau mai mare, în funcție de nivelul vibrație. Iar cele de frecvență joasă care aparțin doar dimeniunii a treia, doar conștiinței sociale, doar programului de supraviețuire, sunt cele care îți dau un fior rece, sau un sentiment de limitare, frică de eșec, de nesiguranță etc.
Gândirea pozitivă indică teama de negative (fuga de negativ), adică din interior tu emiți acea teamă, și curios, doar acea frică o aduci în realitatea ta.
Apoi spui, “am gândit pozitiv, un timp a fost bine dar apoi am revenit la aceleași stări, emoții și comportamente distructive?”. Deoarece doar ai gândit pozitiv și nu ai trăit emoția gândului respectiv de frecvență înaltă.
Din punctual meu de vedere gândirea este de vibrație înaltă (constructivă pentru realitatea noastră), de frecvență coborâtă (distructivă pentru realitatea noastră). Gândirea pozitivă / negativă apare doar în termenii separării de Dumnezeu. Cuvintele de cele mai multe ori, definesc ce conținem în subconștinet.
Evitați să gândiți doar pozitiv!
Creați-vă câteva afirmații ale stărilor pe care vreți să le trăiți (iubire, dragoste, răbdare, bogăție, bani, relații armonioase, blândețe, liniște, timp pentru voi, vitalitate, sănătate etc.), spuneți-le mereu, gândiți-le mereu și, în timp de 6 luni -1 an de zile, sigur le veți simți și vor deveni o parte din voi. Așa lucrez eu cu mine, cu mintea și cu inima mea.
Prin gândul acceptat în creier și simțit în inimă, se emite frecvența lui în univers, și astfel pe frecvență specifică (asemănătoare) sunt atrase din conștiința socială gânduri asemănătoare. Se spune că: “gândul este ca un bumerang”, îl emiți și în timp se întoarce la tine, la cel care l-a creat, cu o forță foarte mare.
Transformarea situațiilor sau realității voastre într-o viață minunată se realizează când conlucrează cele două instrumente minunate pe care le deținem, și anume: mintea și inima.
Am constatat că dacă trăiești doar în minte, adică ești doar rațional, intelectual de fapt manifești erudiția, demagogia. Iar dacă trăiești doar cu inima devii salvator, suferi pentru orice, devii conform expresiei “Prost de bun”.
Pentru a trăi o viață în echilibru și armonie cu voi, cu cei din jur și cu întreg universul este necesar să gândești cu mintea și să trăiești cu inima.
“Cea mai lungă cale este cea de la minte la inimă” Spun sfinții părinți
Pentru a ajunge un gând în inimă este nevoie să te concentrezi pe el mult timp
(6 luni-1 an) cu multă dorință, disciplină și răbdare.
“Răbdare, răbdare și iar răbdare” spunea Părintele Cleopa
Știți cât de mult s-a nevoit el în singurătate, ca să-și poată stăpâni mintea și să-și dezvolte focusul, concentrarea pe rugăciunea Inimii, ca să ajungă la această vorbă?
Noi vrem ca azi să formulăm o afirmație cu frecvență înaltă și ieri să se fi împlinit. Asta după ce 10….50 de ani am afirmat când constructiv când distructiv la adresa noastră și a universului. Veți spune că părintele Cleopa era un om sfânt, cu stea în frunte etc. El s-a născut ca și noi doar că a știut ce vrea, nu a contat ce mănâncă, cu ce se îmbracă, unde doarme etc. El doar a vrut să-și stăpânească mintea de la gândurile conștiinței sociale, ale limitărilor umane și să o lase să se umple de Duhul Sfânt (Cunoaștere lui Dumnezeu).
Asta nu înseamnă că trebuie să stăm toți în pustie ca să ne stăpânim mintea! Asta a fost varianta pe care a ales-o el, la îndrumarea Sinelui lui Divin ( știu din povestirile dumnealui pe care le-am auzit cu urechile mele direct din gura lui pe când trăia; mergeam pe la el și discutam cu Părintele diverse subiecte minunate). Mereu am spus hai să vedem cum trăim noi în lume și ne stăpânim mintea, limitările fizice, poftele și altele asemenea? Așa spunea și Părintele că: „în pustie e mai ușor ca în lume, pentru că în lume ai multe ispite”. Așa că aici în lume e provocarea mai interesantă și bucuria biruinței mai fascinantă.
Pentru a vă stăpâni mintea aveți răbdare cu voi, începeți o disciplină prin care să vă creșteți puterea de concentrare, afirmați gânduri constructive, dezvoltatoare, pentru ființa voastră, mențineți-le în atenție cât mai mult timp posibil de-a lungul unei zile și veți vedea miracole în viața voastră.
Miracolele nu vin din cer pentru unii cu stea în frunte, oameni speciali, neprihăniți etc. ele sunt la îndemâna noastră a tuturor. Pentru împlinirea lor avem nevoie de cunoaștere, dorință, voință și răbdare.
Spor la lucru cu voi și conștientizați că sunteți minunați
și puteți trăi o viață extraordinară dându-vă atenție vouă
prin gânduri, vorbe și fapte.
Cu drag din iubire pentru iubire.
“Regăsirea puterii interioare”
Cunoașterea reprezintă cheia spre desăvârșire
Cartea“Regăsireaputerii interioare” este un volum care cuprinde trei trilogii. Trilogiile au corespondent în Bucurie, Credință și Cunoaștere.
(1) Comment for this blog
Imi cititi in suflet. Veniti intotdeauna la timtul potrivit cu medicamentul potrivit. Mulțumesc Doamna mea indrumatoate. Zile minunate sa aveti.